Αυτό το καλοκαίρι, ο Ησαΐας Ματιάμπα κάνει περιοδεία με την μπύρα ΑΛΦΑ… από σαλόνι σε σαλόνι!

21 Ιουλίου 2017

Νέα Εταιρείας

Αυτό το καλοκαίρι, η μπύρα ΑΛΦΑ παρουσιάζει τον Ησαΐα Ματιάμπα, σε τέσσερεις μοναδικές εμφανίσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, στα πλαίσια ενός αλλιώτικου Home Tour που θα διεξαχθεί αποκλειστικά σε… σαλόνια!

Πρόκειται για τον νέο διαγωνισμό «Home Tour με τον Ησαΐα Ματιάμπα» που διοργανώνεται από την μπύρα ΑΛΦΑ. Ο διαγωνισμός έχει ως στόχο να μας φέρει πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, χαρίζοντας σε τέσσερεις νικητές τη μοναδική εμπειρία μιας μουσικής βραδιάς στο σπίτι με την παρέα τους, για να γνωρίσουν από κοντά τον Ησαΐα Ματιάμπα και να τον απολαύσουν σε ένα αξέχαστο live performance, με άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ.

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής – που φέτος έχει εκπλήξει το κοινό του με τις θεαματικές του εμφανίσεις στο «Your Face Sounds Familiar» – κέρδισε την αγάπη του κοινού, όχι μόνο με το πλούσιο ρεπερτόριό του που αποτελείται από έντονα συναισθηματικά και feel-good τραγούδια, αλλά και με την αυθεντική και ευχάριστη προσωπικότητά του.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, η μπύρα ΑΛΦΑ σας καλεί να αναδείξετε «την Άλφα πλευρά σας» με μια φωτογραφία που αντικατοπτρίζει όμορφες στιγμές με την παρέα, την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο διαγωνισμός, που θα έχει διάρκεια ένα μήνα, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 15 Ιουλίου, θα αναδείξει συνολικά τέσσερεις νικητές, ένα κάθε βδομάδα. Τα 4 Home Tours Live Shows από την ΑΛΦΑ μπύρα θα πραγματοποιηθούν το μήνα Ιούλιο

Scroll to Top

Please verify your age to proceed

Are you over 18 years old?

YES NO