Νατάσα Πέτρου η νέα ΜIX MASTER του Jameson Bartender’s Ball 2018!

28 Μαΐου 2018

Νέα Εταιρείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού του Jameson Irish Whiskey με τους κορυφαίους mixologists του νησιού στο Jameson Bartenders Ball 2018. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε στον κήπο του Garden Day and Night στην Λευκωσία, την Τετάρτη 23 Μαΐου, 9 επίδοξοι Κύπριοι Bartender’s έδωσαν μάχη με σκοπό να αναδείξουν την κορυφαία Jameson cocktail συνταγή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Διεθνές διαγωνισμό Jameson MixMaster.

Οι 9 Κύπριοι Mix Masters του νησιού καλέστηκαν να αναδείξουν το  ταλέντο και την τεχνογνωσία τους, συνθέτοντας μια μοναδική συνταγή με βάση το αγαπημένο μας Jameson Irish Whisky. Με θέμα το «Taste of Home», οι φετινοί διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και το κοινό με τοπικά προϊόντα αναδεικνύοντας έτσι την κληρονομία του νησιού μας, σε συνδυασμό με τον λείο και απαλό χαρακτήρα του Jameson Irish Whisky.

Με σκοπό να ανακαλύψει και να αναδείξει τον καλύτερο bartender της Κύπρου, ο διαγωνισμός συγκέντρωσε 9 διαγωνιζόμενους από τα πιο φημισμένα στέκια του νησιού – το  Block Cocktail Bar, το Bottega Amaro, το Lost & Found, το Columbia Beach, το Barrel House Bar, το AlcoBros, τo Epsilon Restro Bar και το Jigger – προσφέροντας στους παρευρισκόμενους ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων.

H Νατάσα Πέτρου, αφού κέρδισε τις ψήφους της κριτικής επιτροπής με το κοκτέιλ «Whiskey in the Heat», πήρε την πρώτη θέση και ετοιμάζεται πλέον για τον διεθνή διαγωνισμό Jameson MixMaster στο Δουβλίνο, στον οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Στον διαγωνισμό ξεχώρισαν επίσης ο Αντρέας Κυριάκου  με το κοκτέιλ «Sunday Trip» και ο Αντώνης Παπαντωνίου με το «Jame Cake», που εντυπωσίασαν τους κριτές, κερδίζοντας τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από τους Oisin Davis ο οποίος αποτελεί τον διεθνή Brand Ambassador του Jameson Irish Whiskey, τον Chris Houseas (Ιδρυτής του 42 Βar στην Αθήνα) και τον Γιώργο Λουκάκη (Wine & spirits Professional Specialist).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ρυθμούς Electro Swing, Rock n’ Roll και Blues, με live μουσική από τους The Fabulous Dillingers Band, ενώ περιλάμβανε και απολαυστικό street food, happenings και φυσικά άφθονο Jameson.

Επίσημος αντιπρόσωπος του Jameson στην Κύπρο είναι η Tempo Beverages Cyprus Ltd.

Scroll to Top

Please verify your age to proceed

Are you over 18 years old?

YES NO