2022 Decanter World Wine Awards: 1 Ασημένιο Μετάλλιο & 7 Χάλκινα Μετάλλια απέσπασε το οινοποιείο της Καμαντέρενας στον διεθνούς φήμης διαγωνισμό!!!

21 Ιουνίου 2022

Νέα Εταιρείας

Οι σημαντικότατες διακρίσεις για το Οινοποιείο Καμαντέρενα, σε διεθνές επίπεδο, συνεχίζονται μέσω του 2022 Decanter World Wine Awards.

Το Κυπριακό Οινοποιείο διακρίθηκε με 8 μετάλλια (1 Ασημένιο & 7 Χάλκινα) στον φετινόδιαγωνισμό, ο οποίος διεξήχθη στο Λονδίνο και αποτελεί τον πιο σημαντικό οινικό διαγωνισμό παγκοσμίως.

Το Decanter World Wine Awards είναι ο κορυφαίος οινικός διαγωνισμός τόσο λόγω του υψηλού αριθμού δειγμάτων όσο και του κορυφαίου οινικού επιπέδου των κριτών. Φέτος αξιολογήθηκαν κρασιά από 275 wine experts, ανάμεσά τους 59 Μasters of Wine και 25 Masters Sommelliers.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

PROJECT X XYNISTERI 2019: SILVER MEDAL 

PROJECT X XYNISTERI 2020: BRONZE MEDAL 

PROJECT X MARATHEFTIKO 2019: BRONZE MEDAL 

KAMANTERENA XYNISTERI 2021: BRONZE MEDAL 

KAMANTERENA LEFKADHA/SHIRAZ 2021: BRONZE MEDAL 

KAMANTERENA CARIGNAN/CABERNET SAUV./LEFKADHA 2019: BRONZE MEDAL 

KAMANTERENA XYNISTERI/SEMILLON 2021: BRONZE MEDAL 

KAMANTERENA MARATHEFTIKO/SHIRAZ 2017: BRONZE MEDAL 

INFO:
Το Οινοποιείο Καμαντερένα είναι ανοιχτό για το κοινό, καθημερινά 9.00π.μ. – 15.00μ.μ., Σάββατο & Κυριακή μόνο με ραντεβού. Στους επισκέπτες, προσφέρεται οργανωμένη ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου, καθώς και γευστική δοκιμή κρασιών και αποσταγμάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.    

Διεύθυνση: Οινοποιείο Καμαντερένα (ΣΟΔΑΠ ΛΤΔ) οδός Καμαντέρενας αρ. 1, Στρουμπί, 8550 Πάφος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Οινοποιείου, www.kamanterena.com.cy ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο 26 633000.

Τα προϊόντα του Οινοποιείου Καμαντέρενα, διανέμονται στην Κύπρο από την Tempo Beverages Cyprus, επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας καταξιωμένων ποτών ευρείας διανομής, όπως αυτά της Pernod Ricard (Absolut, Chivas Regal), αντιπρόσωπος των μπυρών του Ομίλου HEINEKEN, καθώς και ενός μεγάλου εύρους διεθνών κρασιών. Προσφάτως, το ήδη εντυπωσιακό και ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιό της, εμπλουτίστηκε με το premium νερό San Benedetto και τα premium mixers & soda beverages, Three Cents.

Scroll to Top

Please verify your age to proceed

Are you over 18 years old?

YES NO