Αξέχαστες εμπειρίες για τους 6 τυχερούς που ταξίδεψαν με την Heineken στην ολλανδική πρωτεύουσα

28 Ιουλίου 2018

Νέα Εταιρείας

Η Heineken, μέσω του διαγωνισμού «η Heineken σε ταξιδεύει στο Άμστερνταμ», ταξίδεψε έξι τυχερούς στο Άμστερνταμ, την πόλη της αγαπημένης premium lager της Ολλανδίας. Εκεί, οι νικητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το μουσείο Heineken Experience, τον μικρό παράδεισο για όλους τους λάτρεις της μπύρας, ανακαλύπτοντας πώς μια μικρή ζυθοποιεία κατάφερε να γίνει μια από τις αγαπημένες μπύρες σε ολόκληρο το κόσμο. 

Αποκομίζοντας αξέχαστες εμπειρίες, οι Σταύρος Θεοδώρου, Νικολέττα Νικολάου, Μαρίνος Βασιλείου, Μαρία Χατζηδαυίδ, Κυριάκος Κυριάκου και Άννα Οικονομίδου, ενθουσιάστηκαν με το VIP Tour στο Heineken Museum, ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης με τεράστιο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο. Το μουσείο στεγάζεται σε ένα ιστορικό ζυθοποιείο, το οποίο αποτελούσε το βασικό χώρο παραγωγής της Heineken μέχρι και το 1988, όταν μεταφέρθηκε σε ένα νεότερο μοντέρνο χώρο στα προάστια της πόλης. Κατά τη ξενάγηση, οι νικητές του διαγωνισμού γνώρισαν την ιστορία της αγαπημένης τους μπύρας, τέσταραν τις γνώσεις τους και είχαν αποκλειστική πρόσβαση στο κρυφό μπαρ του μουσείου απολαμβάνοντας παγωμένες μπύρες Heineken και εκλεκτά ολλανδικά τυριά. Οι εκπλήξεις της Heineken δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού ο κάθε νικητής έλαβε ένα personalised μπουκάλι σαν αναμνηστικό δώρο.

Οι νικητές, κατά το τριήμερο ταξίδι τους, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ομορφιές της πολυπολιτισμικής Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας με τα κανάλια, να επισκεφθούν πάρκα, μεγαλοπρεπή μουσεία, πολύχρωμες αγορές και άλλα hot-spots.

Ο διαγωνισμός της Heineken πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο και Αύγουστο αποκλειστικά στις υπεραγορές Σκλαβενίτη, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους αγόρασαν πολυσυσκευασίες Heineken να λάβουν μέρος.

Scroll to Top

Please verify your age to proceed

Are you over 18 years old?

YES NO